Així funciona Böxie Search,
el nostre motor de cerca

Cada vegada hi ha més recursos generats amb ClassInTheBox. Usuaris de tot el món creen contingut de qualitat per a les seves classes i ho comparteixen amb la comunitat Pintaguer a través de la Galeria Inspira, servint d’inspiració per a utilitzar a classe i impactar en l’educació de milers d’alumnes.

Però el motor de cerca de ClassInTheBox no és un motor de cerca habitual. Està basat en Intel•ligència Artificial per a trobar entre els vídeos allotjats, oferint no només el vídeo en si, sinó també en quina part es troba la informació buscada, ja sigui en el títol del vídeo, en els títols i descripcions dels pins i dels tags, i fins i tot en l’àudio dels propis vídeos!

Sí, en mil•lèsimes de segon Böxie Search t’ofereix tota la informació que necessites i a més t’indica quins recursos digitals estan inserits en el vídeo, entre ells Topworksheets, Kahoots, Quizizz, aplicacions de Google, Book Creator, Canva, Genially, etc.

És com si Böxie Search llegís i escoltés tota la informació dels vídeos pintaguerats i a més classifiqués aquesta informació per a fer-la més accessible.

Dos tipus de cerca

En introduir text en el quadre de cerca se t’oferirà una cerca senzilla per títol amb només anar teclejant entre els títols allotjats a la Galeria Inspira així com en els teus propis vídeos.

Però si desitges utilitzar tot el potencial de la Intel•ligència Artificial, fes clic en el botó de Böxie Search per a obtenir tota la informació continguda en els vídeos de la Galeria Inspira organitzada per targetes de vídeos senzillament organitzades.

A la part superior de cada una de les targetes trobaràs les coincidències trobades en el vídeo (títol, pins, tags i àudio) i a la part inferior els recursos digitals inclosos en el mateix.